Mrt

İlçemizde düzenlenen voleybol müsabakalarında okulumuz önemli başarılar elde ederek ilde de yarıştı.

Mrt

İlçemizde düzenlenen futbol müsabakalarında yıldız erkekler kategorisinde ilçe ikincisi olduk.

Bedminton´da İlçemizde Önemli Başarılar Elde Ettik.

May

2015 yılı Türkçe Öğretmenlerimiz ve Öğrencileri tarafından hazırlanan dergimiz ´Elbistanın İncisi´ adıyla yayımlandı. Emeği geçen Öğrenci ve Öğretmenlerimize bilhassa Türkçe Öğretmenimiz Zeynep Aslan KIRSOY´A teşekkür ediyoruz.

May

23 Nisan Münasebetiyle Yapılan Satranç Turnuvasında Okulumuz 1. Oldu. Etkinlikte 8. sınıf öğrencisi Enes KARABULUT ve 7. sınıf öğrencisi Mehmet ZİNCİRKIRAN aynı puanı alarak A kategorisinde 1. lik ve 2. liğin sahibi oldular, Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor Antrenörleri Murat PAMUK hocamıza teşekkür ediyoruz.

May

Nisan Ayı içerisinde örnek davranışlarıyla göz dolduran öğrencilere belgeleri takdim edildi

Masa Tenisi Yıldız Erkekler Okul Takımımız il birincisi olmuştur.