Okulumuzda Geri Dönüşüm Kampanyası Başladı- Sloganımız: "Atmayalım, Geri Kazanalım"

Atık kağıt, kitap, defter vs. geri dönüşüme kazandırılmak üzere okulumuzda toplanmaktadır. Velilerimizin ve öğrencilerimizin evlerinde geri dönüşüme kazandırılacak kitap, atık kağıt,defter vs olması halinde okulumuza getirmeleri önemle rica olunur. Sizlerin bu dönüşüme katkı sağlaması belki de yüzlerce ağacın kesilmesini önleyecektir. Bu konuda hassasiyetlerinizi bekleriz.

Peygamber efendimiz (s.a.s); "Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz." buyuruyor. Belki her zaman ağaç dikemiyoruz ancak en azından onların kesilmesini önleyebiliriz.

1 Ton Atık Kağıt --> 17 Yetişkin Ağacın Kesilmesini Engeller

1 Ağaç 250 Kişiye Nefes Olur, O Halde 1 Ton Atık Kağıt -- > 17x250= 4250 Kişi İçin Oksijen Üretir.

Ağacın faydalarını saymakla bitiremiyiz ve zaten çoğumuz da biliriz. Sizlerin bu konuya ehemmiyet göstererek evinizdeki atık kağıt vs. okulumuza göndereceğinizden dolayı şimdiden teşekkür ederiz.14-06-2021

Yayın: 14.06.2021 - Güncelleme: 14.06.2021 21:53 - Görüntülenme: 844