Elbistan Ortaokulu

PINARBAŞI MAH. 5015. SK. NO 1 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlerin yaşam tarzına dönüştüğü, ilgi beceri ve yeteneklerinin doğrultusunda kendini bilim, sanat ve spor dalında bir üst kuruma yönlendirilebilen çevre bilincinin ön planda tutulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı bir okul ortamı istiyoruz.
Misyon
Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı,vatansever demokratik ,insan haklarına saygılı,çağdaş gelişime ve değişime açık,araştırmacı,hoşgörülü,sosyal ilişkilerde başarılı,doğal dengeyi korumayı ilke edinen ahlaki ve kültürel değerlerine sahip çıkan, öğrencileri kendi yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeyi hedefleyen Elbistan Ortaokuluyuz .
Başarılar
Öğrencimiz Kerem YÜCE 2011-2012 Eğitim yılında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmuştur. 2017 Yılında Yapılan Bursluluk Sınavında 97 Öğrencimiz Başarılı Olarak Burs Almaya Hak Kazanmıştır.
07.10-18.15
Ulaşım
Okul İlçe merkezinde olup Kahramanmaraş İline gün içinde bir çok ulaşım aracı bulunmaktadır.
Okulumuz İlçe Merkezinde Olduğu İçin Servis Sıkıntısı Yok
Pınarbaşı Mah. Paksoy Cad. No:1. Elbistan Merkez
İlçe Merkezi:0 İl Merkezi:157
Sportif Etkinlikler
Futbol, Futsal, Bocce, Masa Tenisi, Voleybol, Satranç gibi hemen tüm spor dallarındaetkinliklerimiz mevcuttur.
Okulumuz her sene TUBİTAK projelerine katılmaktadır.